Препратката към кинаджийското дуо ни дава повод да припомним подвизите

...
Препратката към кинаджийското дуо ни дава повод да припомним подвизите
Коментари Харесай

“Експертът” Джуди Халваджиян – парясник и прелюбодеец, жена му го изритала за системни изневери

Препратката към кинаджийското дуо ни дава мотив да напомним подвизите на видния креватен “експерт ” Джуди. Макар да стои в сянката на надалеч по-талантливия си и стойностен брат Маги, издънката на арменския жанр е фамозен със запоите, безкрайните “бели ” и прахообразни нощи, и най-много с любовта си към леките дами.

 

Този му недостатък стана причина Джуди да изгуби най-ценното в живота си. Това е брачната половинка и майка на детето му Елена Димова, която безогледно му би шута откакто го свари “на шаблон ”.

 

През януари 2020 година, когато Covid-19 към момента е екзотична вест от Китай, Джуди Халваджиян попада в лапите на напориста русокоска. Тя се появява в живота му незабавно след звездата от “Господари на Ефира ” Ева Веселинова, която доста страдала от раздялата с началника си и давала благо и драго да си го върне, само че русата дама изкусно съумява да разкара както амбициозната Ева, по този начин и брачната половинка му Елена. Заварката им става в лъскавия столичен клуб – „ Театро “, който той постоянно посещава за забавление.

 

Докато страната е скована от тежка карантина, двамата влюбени с не стопират да се забавляват на най-различни места и месеци наред са като залепени един за различен. Научавайки за изневярата, хубавата Елена декларирала безапелационна: “Или аз или тя ”. Заплашен от занемаряване, Джуди се кротва в фамилното ложе, само че не за дълго.

 

До ушите на Елена спорадично достигали нелицеприятни клюки за нови изневери, само че Джуди изкусно ги парирал, оставяйки благоверната си в чуденка кому да има вяра. Чашата преляла, когато вместо да пътува до прилежащ на столицата регионален град, както уведомява жена си, Халваджиян се оказва на другоземен плаж на хиляди километри от родината. И то в компанията на сякаш фамилни другари и сътрудници. Опозорена, Елена напуща общия дом, вземайки със себе си дъщеричката им Беатрис. За всеобщо облекчение упорства за предпазлив, само че бърз бракоразвод.

 

Днес тя се носи на крилете на любовта си с ослепителен кардиохирург, на който роди дъщеричка. За разлика от нея, Джуди затъва все по-дълбоко в блатото на деградацията. Той бил стигнал до там да склонява към сласт дамите на най-близките си сътрудници и другари и да си заплаща за секс, защото съвсем никоя естествена жена не му се връзвала.

 

Очаквайте ефектен материал по какъв начин Джуди разрушава връзката на един от най-любимите родни актьори. Редакцията ни разполага със скандални обстоятелства, които нямаме самообладание да огласим с цел да покажем какъв дявол се крие под зализаната физиономия на Джуди Халваджиян.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР