Препоръчваме на цялата общественост - отделните институции, медии, заинтересовани страни,

...
Препоръчваме на цялата общественост - отделните институции, медии, заинтересовани страни,
Коментари Харесай

Спазвайте информационна хигиена, съветват ПР организациите

Препоръчваме на цялата общност - обособените институции, медии, заинтригувани страни, както и обособените жители - да съблюдават повече осведомителна хигиена . Това се показва в публично мнение на ПР организациите у нас във връзка рецесията с ковид.

Те разясняват, че въпросния тип хигиена включва позоваване на учени и оторизирани представители на институциите и изисква недопускане на суматоха и увеличение на несигурността у всеобщата аудитория.

ПР организациите декларират, че имат убеденост в способените дейности на Националния действен щаб за битка с ковид. Информираността на популацията и връзката с всички публики са от първостепенно значение във всяка спешна обстановка, акцентират те.

Организациите се притесняват, че се дава обществена естрада посредством медии за изказвания на лица, които не са експерти в региона на опазването на здравето. Според тях това са опити за приспособяване на действителността към избрани изказвания, което е рисково.

Като професионални комуникатори заявяваме, че сходни послания могат да доведат до заблуждение на всеобщата аудитория, увеличение на страхове и суматоха и взимане на нерационални решения, показва се в позицията.

Според ПР организациите това може да докара и до подкопаване престижа на учените.

" Когато на карта са сложени живота и здравето на цялото население, както и устойчивостта на здравната система, потреблението на псевдоинфлуенсъри в стратегически проект е извънредно нездравословна процедура. Дори толерирането на техните участия с аргумента за " право на изложение " в сходни обстановки, както и при естествени условия, е неприемливо ", безапелационни са те.

В позицията се показва, че потвърдените обстоятелства нямат опция.

Правдивата, основана на обстоятелствата и на истината връзка стои в основата на съхраняването ни като общество, акцентират ПР организациите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР