Препоръчвам ви да опитате да откриете Splinter Fangman“, казва Мартин

...
Препоръчвам ви да опитате да откриете Splinter Fangman“, казва Мартин
Коментари Харесай

Къде да паркирате своята суперяхта

„ Препоръчвам ви да опитате да откриете Splinter Fangman “, споделя Мартин Редмейн, ръководител на Superyacht Group, която изследва и разгласява за промишлеността. „ Той е основан за телевизия. “

Ако би трябвало да паркирате суперяхтата си в южна Франция, той е един от малцината, които са брокери за кейови места, задоволително огромни за милиардери.

Въпреки името си от Дивия Запад, Фангман е чисто подстриган и нежно загорял. Той е брокер на интернационалния търговец на яхти Edmiston, сътрудник за нови лизингови права за котвени места за суперяхти в Порт Вобан в Антиб, сред Кан и Ница.

Пристанището има една зона, известна като Quai des Milliardaires — Милиардерите Кеят, публично наименуван Quai Camille Rayon — неотдавна преустроен от International Yacht Club d'Antibes. Всички контракти за наем излязоха за възобновяване през последните две години.

Това включваше A18, един от „ емблематичните “ пропуски в Средиземно море, съгласно Фангман. Може да поеме яхта от 160 метра и беше оповестено, че е прод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР