“Препоръчали сме на директорите на столичните училища, на всяко училище,

...
“Препоръчали сме на директорите на столичните училища, на всяко училище,
Коментари Харесай

Всяко училище да изработи мерки, за да няма спад в усвояването на материала

“Препоръчали сме на шефовете на столичните учебни заведения, на всяко учебно заведение, като се събрази със характерните условия на работа, със своя кадрови и софтуерен капацитет, да създаде комплекс от ограничения за недопускане на спад в нивото на асимилиране на образователния материал посредством поддържането на отдалечен непрестанен контакт с учениците “.

Това сподели пред БНР Ваня Кастрева - шеф на Столичния инспекторат по образованието и добави, че не се планува смяна на графика на образователното време.

Удължават грипната почивка в София до 15 март

“За всеки преподавател е от изключителна значимост (да има) настояща информация за здравословното положение на своите ученици; да предизвиква посредством контакта с родителите от своя страна да управляват децата си и да ги стимулират, с цел да поддържат обучителната си интензивност “, съобщи тя.

В изявление за “Преди всички “ по стратегия “Хоризонт " Кастрева добави, че към сегашния миг "нямаме предпоставки за ограничение на учебно-изпитните стратегии за националните външни оценения ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР