Преподавателката от Аризона Рейчъл Долезал е била отстранена от учителския

...
Преподавателката от Аризона Рейчъл Долезал е била отстранена от учителския
Коментари Харесай

Уволниха учителка заради профил в OnlyFans

Преподавателката от Аризона Рейчъл Долезал е била отстранена от учителския си пост поради наличие, оповестено в профила ѝ в OnlyFans.

Долезал, която през 2016 година законно е трансформирала името си на Нкечи Диало, е преподавала в начално учебно заведение в Аризона от август 2023 година, заяви „ Гардиън “..

„ Тя беше уволнена тази седмица, откакто акаунтът ѝ в OnlyFans беше доведен до знанието на окръга, защото изявленията ѝ опонират на политиката ни за потребление на обществените медии от чиновници на окръга и на етичната политика на личния състав ", съобщи Джули Фарбарик, директор за връзки с възпитаниците и общността.

Акаунтът е бил обвързван в обществения профил на Диало в Instagram.

" Научихме за изявленията на госпожа Нкечи Диало в обществената мрежа OnlyFans едвам през вчерашния ден следобяд. Тя към този момент не е чиновник на учебния регион Catalina Foothills “, добави Фарбарик.

Диало е най-известна с несъгласията към расовата си еднаквост, като в продължение на години се разпознава като чернокожа жена и даже оглавява локалния клон на Националната асоциация за прогрес на цветнокожите, преди родителите ѝ да разкрият обществено, че е бяла през 2015 година

След разногласието Диало губи ролята си на учител по африкански науки в Източния университет на Вашингтон и през 2021 година започва акаунт в OnlyFans, откакто се пробва да си откри работа. През идващите години тя е направила 600 изявления и е споделила стотици платени видеоклипове и фотоси за възрастни.

Случаят на учителката не е първият образец за уволняване или подаване на оставка на учител поради наличие в OnlyFans. През 2023 година учителка от Мисури е отстранена от работа, а по-късно подава оставка, откакто профилът ѝ е открит и споделен във Фейсбук. Някои настояват, че наличието на учители в OnlyFans акцентира финансовия напън, с който се сблъскват работещите в областта на образованието, защото междинният учебен учител получава 66 745 $ годишно, а 40% от всички експерти в региона на образованието печелят по-малко от 25 000 $ всяка година.

OnlyFans, уебсайт за абонаментно наличие за възрастни, взриви известността си по време на пандемията, като от 1 милион световни основатели през 2020 година доближи 3 милиона през 2023 година Средностатистическият основател на OnlyFans печели единствено 151 $ месечно, само че някои от най-хубавите сметки носят до 5,4 млн. $ годишно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР