Преподавателите в първи клас от Основно училище Кирил Христов“ в

...
Преподавателите в първи клас от Основно училище Кирил Христов“ в
Коментари Харесай

Първокласници получиха писма от своите учители

Преподавателите в първи клас от Основно учебно заведение „ Кирил Христов “ в Стара Загора са изпратили специфични писма и отличителни знаци до своите бъдещи възпитаници. Посланието гласи:

„ Здравей, благо дете!

Може би още не можеш да четеш, само че някой възрастен сигурно ще ти прочете тези редове… Аз съм твоята учителка. Да знаеш единствено по какъв начин се веселя, че ще бъдем дружно, и с какво неспокойствие те чакам. Очакват те и твоите нови приятели… Предстоят ти толкоз забавни неща! Не си мисли, че учението е мъчно нещо, тъй като аз ще бъда до теб постоянно и ще ти оказвам помощ. Изпращам ти този знак, с цел да те разпозная… “, се споделя в писмата, изпратени до всеки първокласник.

Децата, които за пръв път ще прекрачат прага на учебното заведение, ще бъдат със специфични знаци с имената им.

Елена Колева ще преподава на 1-ви д клас в учебното заведение. За първия образователен ден е приготвила за бъдещите си възпитаници тематиката „ Морско странствуване “. На дъската е изобразено синьо море, през което първолаците ще „ пътуват ” с транспортен съд, ще преодоляват трудности по пътя до съкровището. Като стигнат до него ще открият скъпи мисли и по една жълтица.“
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР