Преподаватели от Перник, Радомир и София поискаха родителите на учениците

...
Преподаватели от Перник, Радомир и София поискаха родителите на учениците
Коментари Харесай

Учители зоват: Вместо цветя за първия учебен ден, дарете парите за пострадалите в Карловско

Преподаватели от Перник, Радомир и София желаеха родителите на учениците да не купуват букети на 15-ти септември, а да дарят средствата за жителите на наводнените в Подбалкана села. 

 

" Колегията на 134. СУ „ Димчо Дебелянов “ гр. София приветства своите възпитаници и родители с началото на новата образователна година и афишира акция по събиране на средства за наводнените села и за хората в неволя под надпис “Цветя за Карлово! “ Всеки, който желае, може да размени скъпия букет с цвете от градина и да подари средствата за идеята. В деня на празника потърсете учениците с дарителските кутии в двора на учебното заведение ", пишат от 134-о учебно заведение през днешния ден.

 

Основно учебно заведение " Христо Смирненски " в Радомир ще сложи на входа дарителска кутия, с цел да може всеки който желае да помогне на нуждаещите се хора от Карловско, оповестява БНР.

 

С апел вместо да купуват цветя да дарят средства за бедстващите села се обръщат към родителите и учениците и учителите от СУ „ Св. св. Кирил и Методий ” в Радомир и едно от най- огромните учебни заведения в Перник- 11 главно, носещо името на Елин Пелин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР