Преписка е образувала полицията в Солун срещу двама души, за

...
Преписка е образувала полицията в Солун срещу двама души, за
Коментари Харесай

Схема за измами с обещания за внос на автомобили от България разкриха в Солун

Преписка е образувала полицията в Солун против двама души, за които се твърди, че с машинация са получили парични суми от свои съграждани с изказвания, че могат да внесат за тяхна сметка коли от България, оповестява солунското издание „ Македония “, представено от Българска телеграфна агенция. 

Срещу двамата обвинени, гръцки жители на възраст 47 и 48 години, притежатели на автоморга, е подадена тъжба от 51-годишен гражданин на Солун, който твърди, че им е дал сумата от 25 хиляди евро за покупката и освобождението от митницата на два автомобила от България.

Двамата му посочили фотоси на колите, само че тъжителят по този начин и не ги получил.

Друг потърпевш от схемата, 40-годишен солунчанин, е подал тъжба, в която декларира, че притежателите на автоморгата, които се представяли като благонадеждни предприемачи с огромни контакти с търговци на коли в България, го убедили да им даде 40 500 евро, с които да финансира пазаруването, вноса и възможния ремонт на четири автомобила за сметка на компанията му, против което трябвало да получи дял от продажната цена. Такива пари обаче в никакъв случай не му били изплатени.

Много гръцки жители купуват използвани коли от България, където цените им са доста по-ниски.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР