Препълнена зала на читалището в Съединение посрещна кандидата за кмет

...
Препълнена зала на читалището в Съединение посрещна кандидата за кмет
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Съединение Атанас Балкански закри предизборната си кампания

Препълнена зала на читалището в Съединение посрещна претендента за кмет на общината Атанас Балкански и претендентите за кметове на кметства и за общински съветници от листата на ГЕРБ.

Да им окажат своята поддръжка пристигнаха и народните представители ген. Константин Попов и Красимир Ципов. Те потвърдиха за следващ път, че когато ръководи ГЕРБ общините получават европейски образ. Красимир Ципов – член на парламентарната Kомисия по правни въпроси и на Kомисията по вътрешна сигурност и публичен ред - твърдо съобщи, че в случай че Атанас Балкански бъде определен още веднъж за кмет, то той ще спомага за увеличението на полицейското наличие по селата в общината.



Генерал Попов от своя страна похвали Балкански за свършеното през изтеклия мандат и удостовери, че това е претендентът за кмет на Съединение, заслужен да завоюва своя втори мандат, тъй като има опита и знае по какъв начин да работи за решение на локалните проблеми.

“Балкански е почтен, честен и способен, употребява се с уважението и доверието на съгражданите и сътрудниците си, по тази причина жителите на общината би трябвало да му гласоподават своето доверие на 27-ми октомври още веднъж “, разяснява ген.Попов. По думите му от него мъчно могат да се чуят обещания, тъй като „ Балкански, не обича да приказва, а да работи,работи, работи “. Генерал Попов заявява, че при спечелването на втори мандат, Атанас Балкански ще има и неговата поддръжка за реализирането на квалифицираните към този момент планове за замяна на ВИК и улично осветяване в общината. В отговор Атанас Балкански добави, че се надява, че на 27 октомври разсъдъкът ще надделее и хората ще предпочетат ГЕРБ и номер 43 в интегралната бюлетина.



„ Искам да ни подкрепите – мен, претендентите на ГЕРБ за кметове на кметства и общинските съветници. Ние сме мощен екип от експерти, който ще продължи да управлява общината почтено, намерено и транспарантно. Ние от ГЕРБ градим постепенно и умишлено своето име и желаеме да Ви призовем - гласувайте за ГЕРБ и ние няма да Ви подведем. Дайте късмет още веднъж на нашия тим и изберете номер 43! “, разгласи от сцената претендентът на ГЕРБ за кмет Атанас Балкански.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР