преодоля първия кръг на любимия си турнир Уимбълдън, но се

...
преодоля първия кръг на любимия си турнир Уимбълдън, но се
Коментари Харесай

Григор Димитров стартира на Уимбълдън с обрат

преодоля първия кръг на обичания си шампионат Уимбълдън, само че се наложи да прави това след поврат от 0:1 до 3:1. Българинът съумя да надделее над испанския деец Фернандо Вердаско след 3:6, 6:3, 6:4, 6:4 и се класира за втория кръг на шампионата от Големия шлем.

Димитров несъмнено не влезе добре в дуела, като пръв сподели съмнения в началния си удар и разумното се случи в 8-ия гейм, когато Вердаско най-сетне се възползва от неточностите на Гришо и съумя да пробие.
 Контузия отхвърли Григор Димитров на старта на Ролан Гарос Контузия отхвърли Григор Димитров на старта на Ролан Гарос
Най-добрият български тенисист Григор Димитров напусна шампионата от Големия шлем Ролан Гарос, откакто се отхвърли по време на д...

Късният пробив обаче не повлия на душeвността на Димитров, а даже в противен случай - той завоюва идващите 5 гейма безответно и, макар че съобщи един пробив в интерес на противника, съумя да затвори сета за 6:3.

Следващите две елементи Гришо завоюва по съвсем еднакъв метод. В сет №3 той записва пробив в 5-ия гейм, който не позволи да му бъде върнат, а същото се повтори и в последната част, само че тогава брейкът пристигна в 7-ия гейм. 

Още за четете в Sportlive.bg. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР