Преобладаващите температури ще са между 10° и 15°През нощта ще

...
Преобладаващите температури ще са между 10° и 15°През нощта ще
Коментари Харесай

Задава се топъл и слънчев понеделник

Преобладаващите температури ще са сред 10° и 15°

През нощта ще е най-вече ясно и вятърът ще стихне. Видимостта в равнините ще стартира да понижава. Минималните температури ще са сред 1° и 6°, в София към 3°. Това оповестиха отНационалния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), съобщи.

Утре над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево и топло за интервала. Преди обяд на доста места в равнините и котловините ще е с ниска облачност или мъгла. В множеството региони ще е съвсем безшумно. Над по-голямата част от поречието на Дунав и в обособени котловини ще се задържи облачно и мъгливо през целия ден и там оптималните температури ще останат под 8°. В останалите региони преобладаващите ще са сред 10° и 15°, в София - към 10°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. В утринните часове тук-там ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са 9-12°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините ще е слънчево и топло за интервала. Ще духа до сдържан западен, по най-високите върхове - краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 3°.

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР