Преносимите захранващи станции като Oukitel P2001 стават все по-актуални Нуждата от

...
Преносимите захранващи станции като Oukitel P2001 стават все по-актуални
Нуждата от
Коментари Харесай

Практични Oukitel устройства за енергия - у дома и навън


Преносимите захранващи станции като Oukitel P2001 стават все по-актуални

Нуждата от електрическа енергия е крещяща за актуалния човек, който употребява в всекидневието си от ден на ден устройства – както вкъщи, по този начин и на открито, измежду природата. Достъпът до електричество обаче не е обезпечен и по тази причина практичните хора все по-често се обръщат към портативните зареждания.

Ще ви представим две портативни захранващи станции на китайската компания Oukitel и още два настоящи продукта – сгъваем слънчев панел Oukitel и въздушен фритюрник joyami. Всичките 4 устройства се оферират в този момент с отстъпки в онлайн магазина Hekka.

Преносима захранваща станция  Ultimate 2000 Wh

Започваме с модела. Представете си за момент, че имате използваема на всички места портативна електроцентрала. P2001 с капациет 2000 Wh ще покрие вашите условия за зареждане по безвреден, екологичен и ефикасен метод. Тази портативна захранваща станция е налична сега за €1115,54 с ваучър за отстъпка OKP2001.

Мощната портативна захранваща станция Oukitel P2001 има потенциал 2000 Wh

Станцията може да зарежда до 16 устройства по едно и също време – аудио устройства, светлини, барбекю, даже работни принадлежности или сериозно значима здравна инсталация. Можете да ползвате станцията вкъщи или навън – в двора, на къмпинг в планината или на плажа.

P2001 се зарежда непосредствено от мрежата без адаптер, от безоблачен панел (максимум 500W), електрогенератор, зарядно за кола и други варианти. Пълното зареждане от общоприет стенен контакт лишава по-малко от 2 часа. Станцията е оборудвана с батерия LiFePO4 от Eve Energy, която след 3500 цикъла към момента доближава 70% от първичния потенциал.

Цена: коства €1115,54 с ваучър за отстъпка OKP2001

Oukitel P2001 e способна за зарежда и професионални работни принадлежности

Преносима захранваща станция Oukitel P501 505Wh

Още един забавен артикул от този тип е , който е разполагаем против €373,68 с ваучър за отстъпка OKP501. Това е доста по-достъпна като цена портативна станция за зареждане с потенциал 505 Wh.

Преносимата станция Oukitel P2001 зарежда устройства с мощ до 500W

P501 е подобаваща за зареждане на мобилни телефони, таблети, ноутбуци, принтери, камери, осветителни тела и други устройства с мощ до 500 W. Оборудвана е с литиево-йонна батерия, която резервира на 100% потенциала си при 1000 цикъла.

Портативната станция може да се презарежда по три метода – с адаптер от контакт в електрическата мрежа за 5,5 часа, от 12V порт за зареждане на кола за към 7,5 часа и от слънчев панел 150W за 5 часа. Наличният течнокристален екран демонстрира равнището на батерията и статуса на зареждане.

Цена: коства €373,68 с ваучър за отстъпка OKP501

Oukitel P2001 е съвършен за пикник – елементарен за носене и комфортен за прилагане

Сгъваем слънчев панел Oukitel PV200

Следващият артикул е по-различен – е сгъваем слънчев панел, който е разполагаем против €340,48 с ваучър за отстъпка OKPV200. Изработен от високоефективни монокристални слънчеви кафези с успеваемост до 21,7%, този панел е също устойчив и резистентен на пръски, с помощта на ETFE-ламинирани калъф, който удължава живота му.

Сгъваемият панел Oukitel PV200 преобразува дейно слънчевата сила в електрическа

PV200 има водоустойчив дизайн по стандарта IP65, а това значи, че е предпазен от водни пръски, само че не е целесъобразно да го оставяте под дъжда. Лесен е за носене с включената в комплекта стойка. Разбира се, огромното му преимущество е, че е сгъваем – тъй че можете да го носите на всички места и да си осигурите нужната сила.

Сгъваемият безоблачен панел е съчетаем с портативните станции Oukitel P2001/P501/CN505/P301 и други сходни устройства на пазара, което го прави съвършен за къмпингуване надалеч от захранващата мрежа и при ненадейно спиране на тока.

Цена: коства €340,48 с ваучър за отстъпка OKPV200

Соларният панел Oukitel PV200 се сгъва за елементарно носене на всички места

Въздушен фритюрник joyami Dual Air Fryer Oilless Cooker

Последният артикул в обзора е – това не е устройство за сила, както предходните, а много ефикасен апарат за готвене от вида въздушен фритюрник на цена от €106,37 с ваучър за отстъпка JMAFR.

Въздушният фритюрник joyami употребява технология за бърза циркулация на топлината

Уредът има 2 самостоятелни кошници, с цел да разреши по едно и също време готвене на 2 ястия по 2 метода. Капацитетът на фритюрника е задоволителен да поеме храна за цялото семейство и даже повече – за 8 души.

Това е апарат с функционалност 6-в-1 – с 6 разнообразни, авансово заложени стратегии за готвене, с алтернатива за персонализиране на температурата и времето, за готвене на разнообразни храни като чипс, пилешки крилца, сушени плодове, сладкиши, риба и зеленчуци.

joyami подготвя две ястия по едно и също време по два разнообразни метода

Ястието се подготвя за минути с 360-градусова технология за бърза циркулация на топлината, мощ на нагряване 1800 W и по-малко мазнини. Автоматично изключване подсигурява сигурността – откакто извадите едната или и двете кошници, фритюрникът се изключва самичък.

Цена: коства €106,37 с ваучър за отстъпка JMAFR

Важно е да имате поради, че всички изброени артикули се доставят гратис от европейски склад на Hekka, без да се постанова заплащане на Данък добавена стойност върху оповестената цена, прецизират от онлайн магазин.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР