Пренасочване на средства за обезщетения за имоти и от проекта

...
Пренасочване на средства за обезщетения за имоти и от проекта
Коментари Харесай

Зико иска над 4.1 млн. за е-системата в транспорта

Пренасочване на средства за компенсации за парцели и от плана Модър – Царевец към въвеждане на електронна система в градския превоз предлага кметът Здравко Димитров на сесията на Общинския съвет този четвъртък.

3 403 000 лв. да се обезпечат за задачата от перото за компенсации, а близо 710 600 лв. – от ремонта на улица Царевец в сектора от бул. Хаджи Димитър до бул. Свобода, желае Димитров.

Договорът за надграждането на електронната система за таксуване в градския превоз и зоните за паркиране сред пловдивската община и компанията Тикси бе подписан на 12 юни тази година, само че е под риск, защото плануваните заплащания за тази година от 4 милиона 210 хиляди лв. бяха отклонени от Общинския съвет за дотъкмяване на стадион „ Христо Ботев “.

Цялото създаване на системата коства 14 милиона лв..

На сесията ще се разисква и предлагането Пловдив да кандидатства за финансиране до 200 хиляди лв. за дотъкмяване на Зоологическата градина.

Приемът на плановете, които ще се финансират по Оперативна стратегия Околна среда стартира през месец август.

Строежът на зоокъта беше спрян поради прокурорско следствие още през 2016-а година. Резултат от така наречен произвеждане няма.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР