Пренареждането на жълтите павета върви към приключване. Над 95% от

...
Пренареждането на жълтите павета върви към приключване. Над 95% от
Коментари Харесай

Пренареждането на жълтите павета е на финалната права

Пренареждането на жълтите павета върви към привършване . Над 95% от настилката е пренаредена, остава единствено зоната на кръстовището с ул. " 15-и ноември. Това съобщи заместник-кметът Ангел Джоргов, представен от Българска телеграфна агенция.

Той посочи, че върху строителната активност има непрекъснат контрол както от Столична община, по този начин и от техническите ръководители . По думите му ремонтът ще завърши напълно скоро, най-вероятно до другата седмица. Всички материали се тестват както в лаборатория, по този начин и на място. Работата тук не стопира нито събота, нито неделя, добави той.

Ръководителят на строителния контрол инж. Тодор Тодоров уточни, че се съблюдава напълно технологията по пренареждането на жълтите павета, одобрена от работната група, назначена от Столична община. Спазва се размера на фугите, паветата бяха авансово калибрирани в три размера, съблюдава се и слагането през 10 метра на ограничители, разясни той.

Паветата са истински и са разграничени на три размера, с цел да може да се съблюдава размерът на фугите, изясни Тодоров.

Припомняме, през предходната година още веднъж беше осъществен в региона на Народното събрание. Само седмица след приключването му обаче. Столичният кмет Йорданка Фандъкова и наложи. на емблематичната настилка.
 Пренареждането на жълтите павета върви по график и без нарушавания
Пренареждането на жълтите павета върви по график и без нарушавания

Очаква се придвижването в сектора да бъде пуснато до 15 септември
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР