Пренареждането на жълтите павета в центъра на столицата продължава, а

...
Пренареждането на жълтите павета в центъра на столицата продължава, а
Коментари Харесай

Пренареждането на жълтите павета: Участъкът остава затворен и на първия учебен ден

Пренареждането на жълтите павета в центъра на столицата продължава, а секторът остава затворен за придвижване.

Пренареждането стартира на 16-ти юли , секторът от бул. „ Васил Левски “ до ул. „ 15-ти ноември “ беше затворен за придвижване.

От Столична община оповестиха, ч е ще се опитат да завършат второто пренареждане на жълтите павета на 15-септември, когато трафикът се усилва, само че прецизираха, че преди всичко е спазването на одобрената технология, както и качественото осъществяване.
 
 БГНЕС

Изпълнителят „ Трей Груп Холд “ ЕАД прави за своя сметка второто пренареждане на жълтата паважна настилка в сектор от бул. „ Цар Освободител “ сред ул. „ 15 ноември “ и бул. „ Васил Левски “.

Самото пренареждане на жълтите павета с материали и труд коства към 206 млн. лева ., които не бяха платени и при първото пренареждане, тъй като имаше редица нередности.

От Центъра за проучвания и планиране към Университета за архитектура, строителство и геодезия бяха осъществени изпитвания на влаганите в зоната строителни материали.
 
 БГНЕС

Работният отчет на експертната група беше предаден в Националния институт за недвижимо културно завещание. А пренареждането на жълта паважна настилка се прави след утвърждение на нова технология от института, както и след привършване на строителните действия по ул. „ Оборище “, защото тя се явява обходен маршрут.

На място непрекъснато има чиновници на Столична община, както и на „ Строителен контрол “, тъй че и строителят, и самите служащи да виждат, че контролът е непрекъснат.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР