Пренареждане на жълтите павета в София започва утре.Това съобщи заместник-кметът

...
Пренареждане на жълтите павета в София започва утре.Това съобщи заместник-кметът
Коментари Харесай

Започва пренареждането на жълтите павета, къде ще бъде затворено за движение

Пренареждане на жълтите павета в София стартира на следващия ден.

Това заяви заместник-кметът на Столичната община Ангел Джоргов пред публицисти, съобщи Българска телеграфна агенция.

Затваря се секторът, който беше затворен и предходната година – от бул. „ Васил Левски “ до ул. „ 15 ноември “, сподели Джоргов и добави, че тази нощ ще бъде пуснато придвижването по ул. „ Оборище “. Паветата ще бъдат пренаредени на повърхност от 2000 кв. метра.

Алтернативните направления ще бъдат бул. „ Васил Левски “ в посока „ Патриарх Евтимий “, „ Дондуков “, „ Сливница “ и „ Оборище “. Ремонтът няма да коства нищо на Столичната община, съобщи заместник-кметът. Първото пренареждане още не е платено, пренареждането на жълтите павета коства към 206 хиляди лв.., които не са платени, като това наново пренареждане също няма да бъде платено, разяснява Ангел Джоргов. По думите му ремонтът би трябвало да завърши до 15 септември.

Трябва да бъде спазвана достоверната технология на редене, когато се появи казусът с разбъркването беше назначена експертна група, която направи много оферти, след което беше изработен умел сектор на хранилище „ Враждебна “ на Столичната община. На него се използваха допълнения към достоверната технология, паветата ще бъдат сортирани и ще се поставят специфични профили, изясни Джоргов. Той уточни, че чака от понеделник да стартира ремонт на ул. „ Народно хоро “ в кв. „ Овча купел “. Заместник-кметът сподели, че към края на лятото ремонтите в столицата би трябвало да приключат.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР