Премиум семейството на Motorola се увеличава с още един член

...
Премиум семейството на Motorola се увеличава с още един член
Коментари Харесай

Motorola Edge открива предимствата и променя представата за бърза производителност

Премиум фамилията на Motorola се усилва с още един член – изключителния Motorola edge 30 pro. Новото попълнение предефинира играта, представяйки водеща в промишлеността мобилна платформа, супер усъвършенствана система от камери и необикновен екран. Неотдавна Motorola стана първият производител на автентично съоръжение, пуснал на пазара смарт телефон със свръхмощния Snapdragon® 8 Gen 1, а през днешния ден дава мощния edge 30 Pro в ръцете на още повече консуматори.

Промяна на визията за бърза продуктивност

Новият Edge може да се похвали със Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform, ултрамощната мобилна платформа на Qualcomm Technologies.

Потребителите могат да се насладят на цялостния набор от функционалности на Snapdragon Elite Gaming™ - бързото освежаване на екрана, богатите HDR подиуми за ултра реалистична графика и функционалностите на равнище „ настолен компютър “. В съпоставяне с предходното потомство edge, новото попълнение обезпечава 30% повече мощ и 25% повече успеваемост с Qualcomm® Adreno™. Първите функционалности за мобилни устройства, VRS Pro и Volumetric Rendering, дават на потребителите спиращи дъха фрагменти и реалистични резултати.

Задвижен от RF-системата Snapdragon X65 Modem, Motorola Edge 30 Pro може да се свързва с 5G мрежи³ със стремително бързи скорости. За да се възползва оптимално от новия 6 GHz набор на Wi-Fi, устройството се свързва с още по-бързи скорости, употребявайки Wi-Fi 6E⁵. Потребителите имат опцията да се насладят на подобренията на Release 16 за 5G, което значи по-добро потребителско преживяване и осъществяване на обещанието за мрежа от последващо потомство.

Motorola Edge 30 Pro обезпечава до 4 пъти по-висока продуктивност на приложенията на потребителите, употребявайки изкуствен интелект (АI) във всичко – от фотографията до игрите и свързаността. Всичко това идва с възстановяване на живота на батерията и повишение на успеваемостта. С новата алтернатива за ниска консумация на сила, може да се спести още повече батерия.

Тъй като животът на батерията е главен приоритет за всички, новото edge попълнение е снабдено с батерия с потенциал 4800 mAh. Потребителите могат да се възползват и от най бързото TurboPower™ зареждане до момента – 68W, то обезпечава над 50% заряд единствено за 15 минути и поддържа 15W TurboPower безжично зареждане. За още по-голямо улеснение, новият edge може даже да споделя сила с други устройства благодарение на безжичното шерване на сила.

Тройна камера с висока резолюция за необикновено преживяване

От подобренията в хардуера за бърз фокус и стабилизиране на картината, включени в главната камера, до забележителното понижаване на шума и усъвършенстваното нощно снимане за предната камера – новият Edge разполага с хардуер и програмен продукт на камерата, изцяло подготвени, да ви оказват помощ, да заснемете най-хубавите си фрагменти до момента!

Motorola е усъвършенствала системата на камерата на Edge 30 PRO с невероятни елементи от двете 50 МР камери, които обезпечават ултраширокоъгълни фотоси и извънредно близки проекти.

За феновете режисьори, Еdge 30 pro може да записва видеоклипове с извънредно качество, които дават отговор на строгите стандарти HDR10+ за акуратност на цветовете, както и цветовия диапазон, бляскавост и контрастност. Устройството разполага и с реалистична 8K резолюция, предоставяща качество на картината от над 26 милиона пиксела – най-високата видео резолюция, налична в смарт телефон през днешния ден.

Motorola Edge 30 Pro слага фокус над две от най-проблемните звена на ултраширокоъгълните обективи: детайлите и работата при слаба светлина. Благодарение на новаторските му функционалности, потребителите към този момент могат да снимат 50 МР ултрашироки фотоси с невероятна подробност и висока резолюция при дневна светлина. Комбинирането на голям брой пиксели в един огромен пиксел разрешава на ултраширокият датчик да увеличи яркостта при слаба светлина. За рисково близки проекти, вградената Macro Vision функционалност приближава 4 пъти по-близо до обекта в съпоставяне със общоприетия обектив. Устройството има и 50МР селфи камера за снимане на зашеметяващи селфита с ултрависока резолюция и технология Quad-Pixel.

Ултра-гладък екран и качество на звука от ново потомство

Новото еdge устройство оказва помощ на филмите да оживеят с над милиард нюанса на реалистични цветове на 6,7-инчов Max Vision OLED екран. Благодарение на цялостната си HD резолюция, особено създадена с цел да усъвършенства потребителското прекарване и животът на батерията, Motorola edge 30 pro идва с по-кристална картина и по-малко пикселизация. Всичко това е допустимо без никакво закъснение с помощта на необикновено гладката периодичност на освежаване от 144 Hz.

За да укрепи това кинематографично преживяване, Motorola също основават необикновено аудио преживяване с Dolby Atmos и два огромни стерео високоговорителя, за по-богат и реален тон, който напълно ви потапя в атмосферата, без значение дали слушате през слушалки или през високоговорител. С технологията Snapdragon Sound™, най-новото устройство Motorola Edge разполага и с усъвършенствано безжично качество на звука. Това изцяло трансформира преживяването от безжичното аудио, елиминирайки разликата в качеството на звука сред безжични и кабелни връзки, доставяйки музика с висока разграничителна дарба, кристално чисти видео диалози и съвършено синхронизирано развлечение, всичко това посредством Bluetooth слушалки.

Иновативни софтуерни прекарвания

Най-новото попълнение към фамилията на Motorola Edge има мощ, която просто чака да бъде освободена. Ето за какво има Ready For⁵, който усъвършенства всичко, на което телефонът ви е кадърен.

Платформата за десктоп функционалност от Motorola Ready For е актуализирана със пресен нов образ в цялата платформа, съвършен за днешния хибриден свят. Потребителите просто се свързват кабелно или безжично, с цел да се насладят на потапящо преживяване на огромния екран, без значение дали става въпрос за играене на игри или видео диалози. Ready for PC към този момент е съчетаем и с Windows 10 и Windows 11, което прави по-лесно от всеки път да се свържете и изберете пожеланото от вас прекарване - от достъп до две операционни системи на един екран по едно и също време до прекачване на файлове сред свързани устройства, можете да изведете мултитаскинга на идващото равнище.

Като част от задачата на Motorola да дава на потребителите най-хубавото софтуерно преживяване, новото еdge устройство работи с чиста версия на Android 12, без тромави софтуерни скинове или дублиращи се приложения. С помощта на My UX, устройството напълно удовлетворява желанията на потребителя, позволявайки му да го управлява с елементарни жестове, да персонализира настройките за развлечение и да основава външен тип, който е един на милион.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР