Премиум лаптопът с два екрана може да се използва в

...
Премиум лаптопът с два екрана може да се използва в
Коментари Харесай

ASUS Zenbook Duo - лаптоп с два OLED екрана


Премиум преносимият компютър с два екрана може да се употребява в най-различни сюжети
(снимка: ASUS)

Нови серии портативни компютри за домашни и бизнес консуматори показва тайванският производител ASUS на ревюто CES 2024 в Лас Вегас. Един от най-интересните модели е Zenbook Duo (2024) – на процедура първият преносим компютър с два 14-инчови OLED екрана.

ASUS Zenbook Duo (2024) UX8406 е премиум устройство с необятни благоприятни условия за потребление в разнообразни обстановки. Благодарение на съществуването на два 14-инчови 3K 120 Hz ASUS Lumina OLED 16:10 екрана, този преносим компютър основава 19,8-инчово образно работно пространство, като в същото време тежи единствено 1,35 кг, тъй че е комфортен за преместване на всички места.

Приятна изненада е високата продуктивност на модела, което не е особено за сходни устройства. ASUS Zenbook Duo (2024) UX8406 се задвижва от процесор Intel Core Ultra 9, който включва специфичен чип за невронна обработка (NPU), с помощта на което е кадърен да се оправи с всички задания, употребявани от изкуствения разсъдък.

Двата 14-инчови OLED екрана основават 19,8-инчово образно работно пространство
(снимка: ASUS)

Лаптопът се предлага и с преносима пълноразмерна Bluetooth клавиатура с вграден тъчпад. Впечатляващо също по този начин е, че това устройство покрива американския документ за устойчивост MIL-STD-810H, който подсигурява качество на направата и продължителност. Батерията с потенциал 75 Wh пък подсигурява дълго време за самостоятелна работа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР