Преминаването в облака е единствената логична стъпка за подсигуряване на

...
Преминаването в облака е единствената логична стъпка за подсигуряване на
Коментари Харесай

SAP обяви нов оперативен директор за Югоизточна Европа


Преминаването в облака е единствената разумна стъпка за подсигуряване на цифровото бъдеще с резистентен напредък, споделя Александър Майкснер
(снимка: SAP)

В рамките на стратегия за възобновяване на организационната си конструкция, SAP разгласи нов основен действен шеф за района на Югоизточна Европа и Украйна, който включва 12 страни и в него работят 1935 чиновници на компанията.

Александър Майкснер, който преди този момент е управлявал отдел „ Платформа и технологии “ за SAP Централна и Източна Европа, освен заема ролята на основен действен шеф, само че ще ръководи и облачните продажби на SAP в Югоизточна Европа и Украйна.

Наскоро SAP започва самодейността „ Rise with SAP ” – стратегия, ориентирана към трансформиране и дигитализиране на активността на фирмите посредством пренасяне в облака с 3 лесни стъпки. Със своя опит Алекс Майкснер ще оказва помощ на клиентите на SAP да схванат преимуществата от предприемането на тази видимо комплицирана промяна.
още по тематиката
RISE with SAP предлага на клиентите, които се намират на друг стадий от цифровата си промяна, смяна в дизайна на процесите за по-добри бизнес резултати. Програмата прави това допустимо без огромни предварителни вложения от страна на клиентите.

„ Като началник на облачни продажби считам, че прекосяването в облака за нашите клиенти посредством самодейността „ Rise with SAP ” е единствената разумна стъпка за подсигуряване на цифровото бъдеще с резистентен напредък ”, разяснява Александър Майкснер.

Той работи в офиса на SAP във Виена. Започва кариерата си в компанията през 2016 година като началник на отдел „ Анализи “ за Централна и Източна Европа (ЦИЕ) и е назначен за шеф на отдел „ Платформа “ през 2018 година

Преди да се причисли към SAP, Майкснер работи в Oracle в отдел „ Продажби и ръководство на продажбите “ за ЦИЕ и дава отговор за „ Анализи и ръководство на успеваемостта на предприятието “. Бил е също част от екипите на E&Y, Aral AG и Sony.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР