Преминаването под наем на Ерик Дайер в Байерн Мюнхен ще

...
Преминаването под наем на Ерик Дайер в Байерн Мюнхен ще
Коментари Харесай

Ерик Дайер си осигури постоянен трансфер само седем седмици след като се присъедини към Байерн Мюнхен

Преминаването чартърен на Ерик Дайер в Байерн Мюнхен ще стане непрекъснат, откакто 30-годишният състезател извърши нужните договорни отговорности.

Диер се причисли към Байерн предишния месец с първична договорка за наем, като колосите от Бундеслигата заплатиха сумата за заем от 4 милиона евро (3,4 милиона паунда). Ходът също по този начин накара Диер да се събере още веднъж с някогашния си съотборник в Тотнъм Хари Кейн, който се причисли към Байерн от Спърс през лятото в договорка на стойност £100 милиона.

Бранителят изигра шест мача за Байерн, последният от които беше успеха с 2-1 над Република България Лайпциг в събота, а Атлетик в този момент оповестява, че опцията да направи прехвърлянето непрекъснат към този момент е задействан.

Докладът прибавя, че Байерн всъщност ще записва Дайер като свободен сътрудник през идващото лято, откакто договорът му с Тотнъм изтече. Твърди се, че клубът е „ удовлетворен “ от неговия резултат, макар че Байерн изостана с осем точки зад Байер Леверкузен в борбата за купата.

След кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР