Преминаването на Роналдо от Левски в Ростов е в топ

...
Преминаването на Роналдо от Левски в Ростов е в топ
Коментари Харесай

Преминаването на Роналдо в Ростов е в топ 100 на трансферите през зимата

Преминаването на Роналдо от Левски в Ростов е в топ 100 на зимните прехвърляния. Бразилецът отиде в Русия, като за него бяха платени 2 милиона евро. Това му отрежда 84-тото място по пазарна стойност съгласно оценката на transfermarket от прехвърлянията, осъществени този месец.

Като цяло актуалният трансферен прозорец се обрисува като един от по-слабите и не може да се съпоставя с тези от предходни години, само че до затварянето му остават повече от 10 дни. Големите пари, които британските клубове постоянно даваха, като че ли са лимитирани от разпоредбите за стабилно развиване във Висшата лига.

До момента през зимата най-скъпият трансфер е прекосяването на Витор Роке от Атлетико Паранензе в Барселона за 40 милиона евро. След него е този на Раду Драгушин от Дженоа в Тотнъм на стойност 25 милиона евро. Тези прехвърляния обаче са надалеч по-скромни от предходни години. Миналата зима Челси притегли Енцо Фернандес и Михайло Мудрик за обща сума от 191 милиона евро, а парите, които лондончани дадоха за прехвърляния през януари 2023 година, бяха над 250 милиона.
 Войнов: Левски вярно продаде Роналдо
Войнов: Левски вярно продаде Роналдо

Даде обстойно изявление
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР