Преминаването на Луис Хамилтън към Ферари беше потвърдено в най-голямото

...
Преминаването на Луис Хамилтън към Ферари беше потвърдено в най-голямото
Коментари Харесай

Люис Хамилтън завърши трансфера си във Ферари, тъй като легендата на Ф1 напусна Мерцедес за битка за титлата

Преминаването на Луис Хамилтън към Ферари беше доказано в най-голямото придвижване на водач във Формула 1 от десетилетие.

В деня на крайния трансферен период на футбола, Формула 1 открадна шоуто, защото най-успешният водач в историята съобщи, че ще напусне тима на Мерцедес, който назовава свое „ семейство “. След акцията през 2024 година той ще се реалокира в Италия, с цел да се свърже с Шарл Льоклер в Маранело.

Хамилтън сподели: „ Имах невероятни 11 години с този тим и съм толкоз горделив от това, което направихме постигнахме дружно. Мерцедес е част от живота ми откогато бях на 13 години. Това е място, където съм израснал, тъй че вземането на решение да напусна беше едно от най-трудните решения, които в миналото е трябвало да взема.

„ Но моментът е подобаващ да подхваща тази стъпка и съм разчувствуван да поема ново предизвикателство. Завинаги ще бъда признателен за невероятната поддръжка на моето семейство Mercedes, изключително на Тото за неговото другарство и водачество и желая да за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР