Преминаването на дълги разстояния зад волана на Bentley Continental GT

...
Преминаването на дълги разстояния зад волана на Bentley Continental GT
Коментари Харесай

2024 Bentley Continental GT - невероятно луксозен седан от следващо ниво

Преминаването на дълги дистанции зад кормилото на Bentley Continental GT 2024 е като обиколка на града с помощта на първокласния салон и вярната конфигурация на окачването на този гранд турър. Предлаган по ваш избор като купе или кабриолет с мек покрив, Continental GT е завършен по този начин, че да се откроява, до момента в който вие се разтапяте в меко подплатените му седалки.

Под капака е ситуиран мотор V-8 или W-12, като и двата са допълнени с два турбокомпресора за голяма мощ. И в двата случая Continental GT в никакъв случай не изпитва дефицит на мощ и макар че може да завива като състезателен автомобил, той също по този начин елементарно скрива несъвършенствата на пътя, когато денят изисква удобно пътешестване.

Както се чака от именитата английска марка, Conti може да бъде поръчан по ваша точна спецификация посредством подразделението за каросерии Mulliner. Но даже и да изберете подготвен модел, ще получите красиво планиран първокласен автомобил, облицован с първокласни материали и цялостен с мечтани характерности.



Източник: autodiscoveries
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР