Преминаването на Али Соу от ЦСКА в Дижон пропадна в

...
Преминаването на Али Соу от ЦСКА в Дижон пропадна в
Коментари Харесай

ЦСКА изпусна 7 милиона лева, но все още има надежди..

Преминаването на Али Соу от ЦСКА в Дижон пропадна в последния миг нощес. Заради механически проблем в осведомителната система френският клуб не съумя да записва договорката в точния момент. Входирането на прехвърлянето е станало 6-7 минути след приключването на крайния период.

Според някои източници от Дижон са пуснали тъжба до локалната футболна федерация, в която изясняват за казуса и молят да се влезе в състояние, с цел да бъде приет прехвърлянето.

Отговор би трябвало да има през днешния ден.

Припомняме, че ЦСКА чака да прибере 3,5 милиона евро (7 милиона лева) от французите за продажбата на Али Соу.

Други източници настояват, че в случай че нещата с Дижон тотално се издънят, „ алените “ ще се опитат да трансферират гамбийския нападател в друга страна, където пазарът към момента е отворен.

Днес е последният ден за прехвърляния в Холандия и Португалия. В Швейцария е 12 октомври, в Русия – 17 октомври, в Съединени американски щати – 23 октомври.

Интерес към Соу има и от Арабския свят. Оттам офертата е била същата като тази на Дижон – за 3,5 милиона евро. Али обаче е избрал европейския вид.

Друга алтернатива е Китай, където „ алените “ продадоха предходните си двама централни нападатели – Каранга и Мауридес.

„ Ще видите, че ще го продадат. Той няма да остане в ЦСКА. Първо, не му се желае да се връща. Второ – ЦСКА към този момент взе негови заместници. Трето – откакто за минути си изпуснал 3,5 милиона евро, ще направиш и невъзможното да ги спечелиш, пък в случай че ще и на малко по-ниска цена. Макар че има клубове, като един от Арабския свят, който е подготвен да извади въпросната сума. Кашата наподобява цялостна, само че всичко ще се избистри до дни “, разясняват източници на БЛИЦ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР