Преминаваме успешно проверката как можем да работим при повишени мерки

...
Преминаваме успешно проверката как можем да работим при повишени мерки
Коментари Харесай

Езиковите центрове: Работим в по-малки групи, готови сме да отворим

" Преминаваме сполучливо инспекцията по какъв начин можем да работим при нараснали ограничения за сигурност в обстановка на зараза от Covid-19. Работим с по-малките деца и в по-малки групи. Дотук нямаме никакви случаи на инфектирани преподаватели и деца ". Това изясни пред БНР Върбинка Хаджидимитрова, член на УС на Българската асоциация на езиковите центрове. Те към момента чакат отговор на многочислените им писма дали ще им бъде позволено да работят в цялостен потенциал от 1 март.

" Ние настояваме по-големите възпитаници да се завърнат в центровете, тъй като огромна част от тях се готвят за интернационалните изпити ", подчертава тя и посочи, че подготовката не може да протече единствено онлайн, защото в България е мощно желан хартиеният вид на тези изпити:

" Ние би трябвало да осигурим тренинги. За да се оправиш сполучливо на един изпит, би трябвало освен да си овладял образователния материал, само че и сполучливи изпитни тактики, с цел да можеш да направиш дилемите за избраното време. Трябва да създадем положителни пробни изпити ".

Дезинфекция и непрестанно проветряване е главната противоепидемична мярка, която ползват езиковите центрове:

" Предимството ни е, че нямаме някакви огромни междучасия, в които да се събират децата. Те прекарват най-вече 1 или 2 часа - според от възрастта си. Нямаме трапезария или бюфет, тъй че влизането и излизането от езиковите центрове става при строги правила ", сподели още Хаджидимитрова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР