Преминаха успешно изпитанията на ремонтираните в завод „ТЕРЕМ - Хан

...
Преминаха успешно изпитанията на ремонтираните в завод „ТЕРЕМ - Хан
Коментари Харесай

Под надзора на Каракачанов: Преминаха първите изпитания на ремонтираните танкове Т-72

Преминаха сполучливо тестванията на ремонтираните в цех „ ТЕРЕМ - Хан Крум” танковете Т-72. Те бяха проследени от военния министър Красимир Каракачанов, като той посочи, че процесите по модернизацията на българската войска не престават.

Каракачанов напомни, че с изключение на към този момент подписания контракт за новите бойни самолети, текат договаряния за нови бойни кораби за Военноморските сили и бойни машини за Сухопътните войски. По думите му се прави и ремонт на съществуващата техника.
2000 изстрела в минута: Каракачанов тества зенитно оръдие (ВИДЕО) Военният министър участва на държавния изпит на курсанти артилеристи от НВУ
Военният министър уточни, че на танковете, употребявани от Сухопътните войски, фабричен ремонт не е юридически от 10 години. „ Моята упоритост е до края на този мандат да свършим толкоз работа, колкото не е вършена в последните 30 години “, сподели министърът на защитата и посочи, че понижава процентът на незаетите длъжности във Въоръжените сили, както и че пораства броят на претендентите за военна работа.

Снимка: Министерство на защитата

Министърът на защитата разяснява и проваления избор на съмнение към кабинета „ Борисов “ 3 и го дефинира като „ жертван на крах “. „ Имах благопожелание към опозицията да употребяват вота за един градивен спор и да кажат, не ни харесва първо, второ, а чухме следващата порция политическо говорене и никакви съответни размисли даже, какво и по какъв начин би трябвало да се промени “, сподели още той.
Каракачанов за оставка на кабинета: Всичко е допустимо, има разновидности Военният министър посети Координационния център на НАТО във Варна
Относно митингите, Каракачанов съобщи, че такива е имало, има и ще има. „ Аз съм склонен с една част от настояванията на хората, които стачкуват, само че огромна част от младежите желаят да видят една друга страна, желаят да видят политиците доста по-отговорни, желаят по-открити и по-ясни публични взаимоотношения. Въпросът е дали ще употребяват този митинг, с цел да влязат в режим да разговор и да реализират нещо действително, или ще станат жертва на гладни за власт политици “, уточни министърът на защитата.

Снимка: Министерство на защитата

По думите му, диалогът на идния в четвъртък Коалиционен съвет би трябвало да бъде доста явен и да се уточнят задачите до края на мандата. „ Дела са значими най-много, а освен заключения, това е концепцията “, акцентира още той, допълвайки, че промени в държавното управление ще има, само че те ще бъдат първо разисквани на съдружен съвет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР