Премина първият ден от най-голямото събитие в Counter-Strike в историята,

...
Премина първият ден от най-голямото събитие в Counter-Strike в историята,
Коментари Харесай

Едно от две за Цветелин Димитров в първия ден от IEM Rio Major, бразилските домакини не получиха старта, на който се надяаваха

Премина първият ден от най-голямото събитие в Counter-Strike в историята, а точно Мейджър шампионатът провеждащ се в Рио де Жанейро. В момента се играе Challengers етапа, която е под формата на Swiss Stage, като отборите събрали три победи ще си подсигуряват бъдеще в мощния шампионат.

Засега най-близо до задачата са съставите на Bad News Eagles, Gamer Legion, MOUZ и Fnatic, които през вчерашния ден завършиха с 2 от 2. Цветелин " CeRq " Димитров и неговият EG пък се намират в средата на класирането, откакто през вчерашния ден надиграха IHC, само че по-късно се затрудниха във значимата среща против MOUZ. Заедно с тях с актив от 1-1 са OG, FURIA, Vitality, BIG, 9z, Outsiders/Virtus.Pro и Grayhound. За страдание на бразилските CS:GO почитатели звездите от Imperial и 00 са на единствено една неточност стъпка от отпадане, а без право на неточности са също Cloud9 и IHC.

Днешните борби започват следобяд, а CeRq и компания ще срещнат 9z от 16:00 часа с вяра за лесна победа.

Снимка: ESL
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР