Премиите за жилищна застраховка в разтърсената от буря Флорида са

...
Премиите за жилищна застраховка в разтърсената от буря Флорида са
Коментари Харесай

Ръстът на жилищните застраховки във Флорида разтърсва възрастните хора, които искат да запазят къщи: „Да започна ли да си опаковам багажа?“

Премиите за жилищна застраховка в разтърсената от стихия Флорида са в размерите на рецесия – възрастните хора стават все по-загрижени дали ще могат да се задържат домовете им.

Агенти за недвижими парцели и ипотечни кредитори, които разговаряха с The Post, споделиха, че застрахователите в щата Съншайн принуждават бъдещите купувачи да търсят по-евтини жилища.

Междувременно съществуващите такси за HOA за притежателите на жилища се удвоиха през последната година на фона на възходящата опасност от урагани.

„ С всяка стихия застрахователните компании или стопират да пишат във Флорида, или доста покачват цените си в отговор на нея “, сподели пред The ​​Post Райън Талер, вицепрезидент на основаната в Тампа ипотечна компания CambridgeHomeLoan.com.

Възрастните хора в щата, които разчитат на чекове за обществено обезпечаване и други източници на закрепен приход, в този момент размишляват какво крие бъдещето.

„ Всеки ден ставам и си мисля: „ Е, да стартира ли да си амбалирам багажа? “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР