Премии в три от четирите нива в играта 4 Jackpots

...
Премии в три от четирите нива в играта 4 Jackpots
Коментари Харесай

Паднаха три от четирите премии в играта 4Jackpots на игрални зали WINBET

Премии в три от четирите равнища в играта 4 Jackpots на игрални зали WINBET, на стойност общо 183 000 лева, бяха извоювани в границите на едно изтегляне предходната вечер и зарадваха клиенти от три разнообразни града на България.

Наградата от 175 000 лева от равнище Пика на играта бе извоювана от клиент на игрална зала WINBET Младост в София, наградата от 5000 лева от равнище Каро бе клиент от Добрич, а наградата от равнище Спатия бе за клиент от Враца.

Досега най-голямата изплатена награда в играта е 475 000 лева, извоювана от равнище Пика при започване на ноември 2022 година

За тегленето на печелившите през идната седмица, наградата на равнище Пика ще бъде още веднъж 50 000 лева Сумата на равнище Купа към този момент ще бъде 20 000 лева, цената на равнище Каро е 5 000 лева, а сумата на равнище Спатия е още веднъж 2000 лева

4 Jackpots e обединена бонус игра, в която вземат участие дейните клиенти на игралните зали WINBET в цяла България. Играта има четири разнообразни по стойност награди – Пика, Купа, Каро и Спатия, като равнище Пика е с най-голяма стойност, а равнище Спатия с най-ниска.

Клиентите, които изберат да се забавляват в игрални зали WINBET, печелят талони за присъединяване в разпределението на облагите в играта, което се организира всяка сряда от 22:00 ч. във всички зали на WINBET в страната. За да могат да завоюват премия в играта, притежателите на печелившите талони би трябвало да участват в игрална зала на WINBET по време на тегленето.

Пълна информация за разпоредбите и изискванията за присъединяване в играта 4 Jackpots е налична в игралните зали на WINBET в цялата страна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР