Премиерното семейно развлечение “Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух

...
Премиерното семейно развлечение “Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух
Коментари Харесай

Юън Макгрегър играе Кристофър Робин

Премиерното фамилно забавление “Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух ” ( ”Christopher Robin ”) на Disney има упоритостта да възроди за огромния екран едни от най-любимите облици на децата от целия свят – Мечо Пух, Прасчо, Йори, Тигър и останалите от компанията герои, основани от писателя А. А. Милн и художника Ъ. Х. Шепърд.
 52-puh1  53_puh2  53_puh
Игралният филм ще опише напълно нова история за познатите персонажи, дело на режисьора Марк Форстър и сценаристите Алекс Рос Пери и Алисън Шрьодер, написа operationkino.net. В центъра на сюжета е Кристофър Робин, изигран от Юън Макгрегър. Той към този момент е пораснал и от дълго време е не запомнил за съществуването на правилните си приятели.

В “Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух ” Кристофър Робин е мъж със семейство и дете.

Преследван от душевните контузии от присъединяване му във Втората международна война, той за следващ път е изправен пред избор – да прекара уикенда в компанията на брачната половинка си (Хейли Атуел) и дребната си щерка (Бронте Кармайкъл) или да се съобрази с работните отговорности, натресени от работодателя му (Марк Гатис).

В този следващ тежък миг, Кристофър намира помощ от ненадейно завърналите се в живота му остарели другари от Голямата гора…

Симпатягите са озвучени от Джим Къмингс (Мечо Пух и Тигър), Брад Гарет (Ийори), Ник Мохамед (Прасчо), Тоби Джоунс (Бухал), Софи Оконедо (Кенга) и Питър Капалди (Зайо).

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР