Премиерният сериал “Каменно цвете“ ще потопи зрителите в една чувствена

...
Премиерният сериал “Каменно цвете“ ще потопи зрителите в една чувствена
Коментари Харесай

Драматичната история на две сестри в премиерния сериал „Каменно цвете“ по DIEMA FAMILY

Премиерният сериал “Каменно цвете “ ще потопи феновете в една чувствена и трагична история на две доведени сестри - по DIEMA FAMILY.

Отношенията сред Надя Шевченко и Ирина Билоус са обтегнати и комплицирани и даже граничат с омразата. Надя е жизнерадостно, отдадено и откровено момиче. Химик по специалност, тя мечтае да създаде козметика, която да носи на хората хубост и здраве. От университетските си години е влюбена в Игор Панин, само че не знае нищо за фамилията и благосъстоянието му – той крие произхода си, тъй като Надя в никакъв случай не е обичала " златните момчета ". Тотално противоположна е нейната капризна и капризна доведена сестра Ирина, която презира честната и работлива Надя, а също така е вманиачена по Игор. Когато Ирина схваща, че той желае да се ожени за сестра й, прави всичко допустимо да ги раздели. Скоро Надя е упрекната в закононарушение, което не е направила, и излежава незаслужено присъда в пандиза. Тя се усеща принудена да извърши смело бягство, с цел да отбрани достойнството си и Игор от пагубните планове на доведената й сестра – да се омъжи за него и наследи благосъстоянието му.

Хитовата украинска поредност , която реализира триумф даже в Индия, показва историята на двете сестри, белязана от мощни усеща, трагични прекарвания и непредвидени обрати.

Ще успее ли Надя или нечистите планове на Ирина ще надделеят - гледайте в епизодите от премиерния сериал „ Каменно цвете “ всеки работен ден от 5 март по DIEMA FAMILY, а
вечерите остават резервирани за обичания сериал „ Моят живот “ , който за улеснение на феновете започва с нов начален час от същата дата – 22.00 ч .

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР