Премиерният 11-и сезон на един от най-популярните тв сериали в

...
Премиерният 11-и сезон на един от най-популярните тв сериали в
Коментари Харесай

Нов сезон на популярния тв сериал „Кости“ тръгва премиерно по bTV Action

Премиерният 11-и сезон на един от най-популярните тв сериали в последните години - „ Кости “ потегля по bTV Action.

Новите епизоди стартират на 7 декември и ще се излъчват всеки работен ден в 19:00 ч.

Сериалът ще продължи главната сюжетна линия за екипа от надарени учени, работещ в измисления престъпен отдел в института „ Джефърсън “ във Вашингтон, Колумбия, отпред с най-хубавия правосъден антрополог на Съединени американски щати лекар Темперънс Бренън (роля, поверена на Емили Дешанел), наричана постоянно с прозвището Кости, обещано й и от нейния сътрудник - освен в работата, само че и в живота, специфичният сътрудник на ФБР Сийли Буут.

Често се случва действителността на героите в един сериал да е изцяло противоположна на действителността в същинския живот на актьорите. Този абсурд участва неразделно от началото до самия завършек на новия сезон на сериала.

Така да вземем за пример, в новите епизоди Ерик Милеган в ролята на Зак Ади играе студент в университет. Според сериала той е по-млад от останалите си сътрудници и учители. Извън вселената на „ Кости ”, Ерик Милеган е по-възрастен от партниращият му артист Т. Дж. Тайн с една година. С 2 години по-възрастен е от Емили Дешанел в ролята на Темперънс Бренън, неговата учителка в сериала, и 4 години по-голям от Михаела Конлин в ролята на Анжела Монтенегро. Ето и още няколко любопитни обстоятелства и парадокси от историята на сериала.
В „ Кости ” Темперънс Бренън е антроположка, която написа за Кати Райкс в свободното си време. В същинския живот Кати Райкс пък е антроположка, която написа за героинята си Темперънс Бренан.  Кати Райкс е една от 82-та престъпни антрополози, сертифицирани от Американския съвет на правосъдна антропология. В средата на 90-те години стартира да написа престъпна литература, първият трилър „ Отдавна мъртви “ от поредицата „ Темперънс Бренан-Кости “ излиза през 1997 година и става бестселър. По него  е основан сериала „ Кости “.
 
В началото, откакто продуцентите срещат известния основател на сериали Хан Хансън със своята концепция за сериал по отношение на убийства и откриване на закононарушения, той се усеща, че тази концепция няма да е сполучлива. По-късно обаче взема решение, че с цел да е сполучлив сериалът, би трябвало да включва детайли, които отсъстват в другите сходни сериали. Така се ражда концепцията за „ Ангелатора ”. Това е машина, която е имала за цел да прожектира посредством холограма случилото се на жертвата. Досега в никой сериал не е било употребявано сходно средство и за това „ Ангелатора ” е считан за един от главните детайли довели до триумфа на „ Кости ”.   
 
Дейвид Бореаназ (Сийли Бут) е бил първият артист, пристигнал на прослушванията за „ Кости ”. Както се очаквало, той се показал ослепително, само че заради липса на мотивация бил отритнат. След като завършили с кастингите, продуцентите пробвали още веднъж да се срещнат с Дейвид и този път го одобрили.  Не съжаляват за избора си и до през днешния ден.
 
Партньорката му Емили Дешанел се явила на кастинга, откакто била предложена на продуцентите от Джери Брукхаймер. Това, което впечатлило Хан Харт в нея, е че откакто била изправена пред Дейвид Бореаназ в ролята на Сийли Бут, той трябвало да ѝ се противопостави  като направи крачка напред към нея и заставайки на минимално разстояние от актрисата. Вместо да отстъпи обратно, Емили направила на собствен ред крачка напред. Хан Харт отбелязал, че 90 % от актрисите биха създали тъкмо противоположното и за това избрал точно нея да влезе под кожата на Темперънс Бренън.
 
В 11-и сезон още веднъж ще забележим Патриша Белчър в ролята Карълайн Джулиан. Това е единствената посетител звезда, която се е появявал във всеки сезон на „ Кости ” до момента. 
Вижте и няколко фрагмента в задатък, които леко повдигат завесата над новите сюжетни завръзки
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР