Премиерния си моноспектакъл Всички страхотни неща представя утре в Пловдив

...
Премиерния си моноспектакъл Всички страхотни неща представя утре в Пловдив
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, гледайте Всички страхотни неща

Премиерния си моноспектакъл " Всички страхотни неща " показва на следващия ден в Пловдив известният артист Бойко Кръстанов. Зрителите могат да гледат творбата на Дънкан Макмилан и Джони Донахоу от 19 часа в Дома на културата " Борис Христов " на ул. " Гладстон " 15.

Това е една от най-поставяните през последните години пиеси на международните подиуми с телевизионната акомодация по HBO. За пръв път в България тя се извършва на сцената на Народния спектакъл под режисурата на Владо Пенев.

Бойко Кръстанов майсторски играе ролята на повествовател, който срещаме като малко момче. Баща му го взема от учебно заведение един ден и му споделя, че майка му е направила „ нещо неуместно “. Съвсем скоро ще научим, че тя в действителност страда от меланхолия. Така момчето стартира да прави лист на страхотните неща, поради които си коства да живееш, измежду които са сладолед и пердах с водни револвери. С възрастта героят схваща, че на 7 години можеш да мечтаеш за 7 неща, а когато си на 32 - за доста повече.

Разказвачът се връща в детските, по-късно и в юношески години, все едно води дневник, чийто смисъл е да направи равносметка, да откри най-хубавото и скъпо и да избави от депресията себе си и най-обичаните си близки.

В попълването на този лист на живота взе участие и публиката. Зрителите могат да вземат участие със свои импровизации, което трансформира моноспектакъла в атракция. Специално присъединяване в драматургичния текст е отредено на музиката, на песните като феномен, който сплотява хората, смъква напрежението и носи разтуха.

Зрителите се усещат съпричастни да напишат също свои страхотни неща, поради които си коства да живееш.

За още пловдивски събития четете в новия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР