Премиерната дата на играта на Ubisoft от вселената на Междузвездни

...
Премиерната дата на играта на Ubisoft от вселената на Междузвездни
Коментари Харесай

Стана ясна премиерната дата на Star Wars Outlaws

Премиерната дата на играта на Ubisoft от вселената на „ Междузвездни войни “ към този момент тук. Star Wars Outlaws излиза на 30.08.2024 за платформите на Xbox Series X/S, PS5 и PC. Заедно с датата на излизане на играта беше оповестено и ново видео към нея.

Видеото ни показва Слиро, босът на босовете в незаконния свят и едни от най-големите главорези в Галактиката. Империята е заета да се оправя с следващата вълна от офанзиви на бунтовниците и в този момент е златно време за незаконния свят. Вие сте в ролята на дребния нарушител Кей Вес, която има своя самостоятелен дух и не трепва дори пред изверг като Джаба Хътинянина.

От показаните фрагменти наподобява, че Star Wars Outlaws ще е огромно развлечение, въпреки че е мъчно да се отличи кое е синмеатика и кое геймплей в филмовия откъс. Ubisoft и Massive Entertainment дават обещание Outlaws да е едно в действителност солидно премеждие. В изявление за EDGE от предходната година, креативният шеф Джулиен Герити описа повече за значима част от света ѝ. Заедно с Вес ще може да посетите голям брой планети. Светът на всяка от тях ще е с размерите на две или три от зоните на Assassin’s Creed Odyssey. Няма планета, която е изцяло процедурно генерирана, като всяка локация е основана ръчно и в детайли от екипа на студиото.

Междувременно Ubisoft оповестиха предварителните поръчки за открити. Бяха показани и другите издания на Star Wars Outlaws. Стандартното издание идва на цена от $69.99 за всички платформи, за които излиза. Предварителната поръчки за него ще ви донесе Runner Bonus Pack пакета.

Освен това ще има златно издание на цена от $109.99. То включва базовата игра и сезонния пропуск за нея с тридневен ранен достъп. Ultimate изданието ще включва златното издание, цифрова илюстрована книга и два спомагателни пакета: Rogue Infiltrator и Sabacc Shark. Цената му ще е $129.99. Подобно и на други огромни издания, Ultimate ще е налично и в Ubisoft+ Premium. Абонамента за него ще е $17.99 месечно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР