Премиерката на испанската област Мадрид Кристина Сифуентес (53 г.) подаде

...
Премиерката на испанската област Мадрид Кристина Сифуентес (53 г.) подаде
Коментари Харесай

Крем против бръчки свали премиерка

Премиерката на испанската област Мадрид Кристина Сифуентес (53 г.) подаде през вчерашния ден оставка след разкрития, че е откраднала крем за лице, съобщи Би Би Си.

Сифуентес, която е от ръководещата в страната дясна Народна партия, към този момент бе под напън да се отдръпна поради различен скандал, гръмнал по-рано този месец. Става въпрос за съмнения, че магистърската й степен е била фалшифицирана, поради което предходната седмица тя се отхвърли от нея.

Червената линия обаче бе премината, когато уеб сайтът “ОK Diario ” разгласява през вчерашния ден видеозапис от 2011 година На него се вижда по какъв начин Сифуентес е спряна от охранител в супермаркет, заподозрял я в кражба. Тя изпразва наличието на чантата си, от която вади и две бурканчета крем против бръчки на стойност към 40 евро.
Вчера тя не отхвърли случката и удостовери, че записът е автентичен. Но изясни, че взимането на помадата било “неволна неточност ”, и че била пусната от защитата, откакто платила за кремовете. По това време тя е заемала пост №2 в Народното събрание на Мадрид.

“Правила съм неточности и ще продължа да върша ”, сподели Сифуентес, само че акцентира, че е станала жертва на акция за оклеветяване, чиято цел е да бъде отстранена.

Случилото се е удар по Народната партия, в която Сифуентес е един от най-влиятелните функционери и бе спрягана за вероятен предстоящ водач на групировката.

Подозренията към магистърската й степен разпали уеб сайтът eldiario.es, който заяви, че тя не е посещавала лекции, нито се е явявала на изпити, само че множеството преподаватели й сложили високи оценки.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР