Премиерите на България и Великобритания са провели телефонен разговор, а

...
Премиерите на България и Великобритания са провели телефонен разговор, а
Коментари Харесай

Борисов е обещал на Борис Джонсън да работи за Брекзит със сделка

Премиерите на България и Англия са провели телефонен диалог, а Бойко Борисов е заречен на Борис Джонсън да постави всички старания за реализиране на договорка за Брекзит.

" Изключително положителното съдействие в областта на сигурността беше съществена тематика на телефонния ми диалог с министър-председателя на Обединеното Кралство Англия и Северна Ирландия Борис Джонсън. По тематиката за Брекзит акцентирах, че страната ни ще направи всичко допустимо да се стигне до договорка, което ще бъде добре за всички ", написа Борисов в своя профил във " Facebook ".



Българският министър председател е отбелязал, че има доста българи, които живеят в Обединеното Кралство и в същото време доста британци живеят в нашата страна, а това обогатявало двете общества.

Борисов подчертал и върху огромното политическо и икономическо значение на Балканите и Югоизточна Европа. Той е споделил пред Борис Джонсън, че през 2020 година България и Република Северна Македония ще ръководят взаимно Берлинския развой, за което събитие английският министър председател ще получи покана.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР