Премиерите и президентите на седемте най-развити икономики имат една основна

...
Премиерите и президентите на седемте най-развити икономики имат една основна
Коментари Харесай

Демонстрация на единство на срещата на лидерите на Г-7

Премиерите и президентите на седемте най-развити стопански системи имат една съществена тематика - общата тактика за спора в Украйна

Единство на фона на войната в Украйна. Това се пробват да показват водачите на страните от Г-7, които се събраха в Германия, съобщи

Премиерите и президентите на седемте най-развити стопански системи имат една съществена тематика - общата тактика за спора в Украйна и битка с провокираната от войната икономическа рецесия.

Срещата стартира с двустранен диалог сред Джо Байдън и Олаф Шолц. Още първите думи на водачите бяха за единение и задружни дейности.

"Трябва да създадем по този начин, че да бъдем единни. Ще работим против икономическите компликации. Можем да минем през това и да излезем по-силни от него ", уточни Байдън.

"Добро обръщение. Успяхме да останем задружни. Нещо, което Путин явно не очакваше ", показа Шолц.

За немският канцлер това е първа среща на Г-7 и съгласно медиите в Съединените щати, президента Байдън желае особено да подчертае, че Шолц играе значима роля във взимането на решенията и общата тактика на съдружниците.

"Имаше доста полемики по какъв начин ще бъде осъществен прехода във властта в Германия. Ти свърши страхотна работа и желая да ти благодаря ", обърна се той към канцлера.

Премиерът на Англия Борис Джонсън още веднъж предизвести, че в жителите на Западна Европа, Съединените щати и останалите съдружници неизбежно ще се появи отмалялост от войната. Но това нямало да отслаби решимостта да бъде направено нужното. 7491

"Най-впечатляващото е по какъв начин отговори Западът на експанзията на Путин. Стабилен НАТО, постоянна Г-7. И по този начин ще бъде и отсега нататък ", увери Джонсън.

Както водачите на 7-те, по този начин и ръководителите на останалите 6 гостуващи страни, показаха един проблем, който визира всички, даже да са надалеч от бойните дейности в Украйна. Забавянето на икономическия напредък, пълзящата инфлация, проблемите с доставките на редица артикули и растящата цена на живота в международен мащаб.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР