Премиерата на телевизионната адаптация на популярните гейм серии Fallout е

...
Премиерата на телевизионната адаптация на популярните гейм серии Fallout е
Коментари Харесай

Телевизионата адаптация на Fallout донесе огромен успех за игрите от поредицата

Премиерата на телевизионната акомодация на известните гейм серии Fallout е зарадвала сигурно Bethesda и Microsoft. Game Developer предава, че след старта на първия сезон, известността на игрите от сериите се е удвоила. Fallout: New Vegas, Fallout 4 и Fallout 76 са претърпели същински подем след 11-ти април, когато беше излъчването на първия епизод. Fallout 4 е играта получила най-вече играчи, цитира медията данни от SteamDB. Заглавието регистрира съвсем 83 500 играча в най-натоварената си вечер – 14.04. Следват Fallout 76 с 39 455 и New Vegas (19 300). За последното денонощие Fallout 4 е играна от съвсем 76 500 геймъра. Към момента на издание на този материал, съвсем 38 000 се забавляват по едно и също време с пот-апокалиптичното премеждие.

Game Developer означават, че въпреки всичко тези числа са надалеч от числата, които са регистрирани в Steam при появяването на игрите там. Fallout 4 се появява в платформата на Valve преди девет години и отбелязва 473 000 играча. Втората излиза през 2010, когато в игра се включват 51 000 индивида.

Не са обаче единствено новите игри, които получават в допълнение внимание поради сериала. Първите две игри на Interplay, както и Fallout 3 получават подобен напредък. Медията привеждат, че години наред броя на играещите първите две игри се показва в двуцифрен брой играчи. ТВ акомодацията нови на първата игра 2 300 играча, а втората е заслужила вниманието на цели 1000 индивида. Припомняме, че първата излиза през далечната 1997, а втората – година по-късно. Game Developer означават, че броя на играещите конзолните версии на Fallout през днешния ден е мъчно да се уточни. Със сигурност обаче ситуацията и там е положително.

Изданието отбелязва, че резултата на сериала на Prime TV върху игрите не е нещо ненадейно. Същото се случва при премиерата на ТВ акомодацията на The Last of Us. До този миг нямаме удостоверение за втори сезон на Fallout. Предвид топлия банкет на първия сезон обаче, може би е въпрос на време да чуем за него.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР