Премиерата на новия спектакъл със Стефания Колева Затегнете коланите ще

...
Премиерата на новия спектакъл със Стефания Колева Затегнете коланите ще
Коментари Харесай

Докато самолетът пада...

Премиерата на новия театър със Стефания Колева " Затегнете коланите " ще бъде на 6 октомври в " Theatro оттук канала " в София. Постановката ще срещне публиката с една героиня, която много наподобява на самата Стефания, и това не е инцидентно. Сюжетът се развива редом на екран - в снимани кинокадри ще забележим действителната обстановка, а след това, онлайн на сцената, ще попаднем в " главата " на героинята дружно с всичките й страхове и неуместни несбъднати стремежи. 
Когато се надигнем лице в лице с възможния край, идват и поредицата от въпроси. Ако не се бях качила на този аероплан? Ако бях взела други решения за значимите неща? Ако бях живяла по различен метод?
Притисната от събитията, и малко на бързи обороти, героинята се пробва в оставащите й малко минути живот да навакса неизживяното, минавайки през тематиките, които всяка жена върти в мислите си. Срещнах ли любовта? Какво щеше да стане, в случай че бях живяла по друго време, в случай че познавах Елвис, в случай че той се бе влюбил в мен? Ами в случай че живеех на друго място... да вземем за пример в Холивуд? Струва ли си да се пазят диети или този живот би трябвало да се живее калорично? Как наподобява Раят за мъжете?
Тези въпроси отприщват невъзможните вероятни разновидности на паралелните ни животи, с цел да стигнат до най-простичкия отговор най-после. И всичко това с доста самоирония, въображение и любов към живота, хората, даже с обич към грешките, които всички вършим.
Автори на спектакъла са Здрава Каменова и Светльо Томов. Режисьор на видеото е Иван Москов. Художник мултимедия е Никола Налбантов, а композитор на музиката - Добромир Кисьов.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР