Премиерата на криминалната драма е в лондонския Уест Енд на

...
Премиерата на криминалната драма е в лондонския Уест Енд на
Коментари Харесай

Хит на Агата Кристи ще оживее на Бродуей 70 години след премиерата си

Премиерата на престъпната драма е в лондонския Уест Енд на 25 ноември 1952 година, напомня Военновъздушни сили. Спектакълът е бил поставян в Съединени американски щати и преди, само че в никакъв случай в Ню Йорк. Бродуей реши да се включи в новия стадий от триумфа на „ Капан за мишки ”, след неотдавнашния филм „ Виж по какъв начин бягат ”, основан по същия сюжет, с присъединяване на Рут Уилсън и Ейдриън Броуди.

Бродуей не е обявил точната дата и място на премиерата, както и своите звезди в постановката, само че дава обещание огромни имена, оценявайки трайния триумф на драматургията на Агата Кристи.

За Обединеното кралство „ Капан за мишки ” от дълго време е синоним на школа за „ върховен пилотаж ” по актьорско майсторство. Лондонската режисура на пиесата стартира през септември турнето си, с което ще означи 70-годишнината на спектакъла по театралните подиуми на Англия и Ирландия.

Арт-критици означават, че реализацията на „ Капан за мишки ” на удостоверява обръщането на Голямата ябълка към актуалната литературна класика, след блестящия триумф...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР