Премиерата на холивудската продукция Ловът“(The Hunt) бе отложена заради остри

...
Премиерата на холивудската продукция Ловът“(The Hunt) бе отложена заради остри
Коментари Харесай

Отменят премиерата на филм заради гневни коментари на Тръмп в Туитър

Премиерата на холивудската продукция „ Ловът “(The Hunt) бе отсрочена поради остри рецензии от американския президент Доналд Тръмп, съобщи Би Би Си.

Филмът, който от продуцентската компания „ Юнивърсъл “ дефинират като язвителен обществен трилър, споделя историята на група богати американци с демократични пристрастия, наричани „ елити “, които заплащат, с цел да ловуват последователи на Републиканската партия. Организаторите на „ Ловът “ отвличат хора от обичайно „ червени щати “(където доминират симпатизанти на републикаците), които по-късно биват отстрелвани като дивеч от заможните либерали.

Според „ Холивуд Рипортър “ либералите назовават целите си „ сган “(deplorables), епитет, който Хилъри Клинтън използваше за последователите на Доналд Тръмп по време на предизборната акция за президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година

От продуцентската компания „ Юнивърсъл “ стопираха маркетинговата акция за кино лентата след смъртоносните набези в Ел Пасо и Дейтън, в които починаха повече от 30 души. От компанията обявиха, че застават зад своите режисьори и продуценти и че ще продължат да популяризират филми в партньорство със смели и новаторски основатели, като хората, свързани със с този язвителен обществен трилър, само че разясниха, че в този момент не е най-подходящото време за стартирането на сходен филм.

Според източници от Холивуд обаче окончателното решение на „ Юнивърсъл “ да отсрочи премиерата на кино лентата се дължи на пост на американския президент Доналд Тръмп в Туитър, в който той насочи рецензии към продукцията без да я посочва поименно.

„ Либерален Холивуд е расистки от най-високо ниво. Той е изпълнен с яд и ненавист! Обичат да назовават себе си „ Елит “, само че те не са хайлайф. В реалност хората, на които те опонират, са същинския хайлайф. Филмът, който следва да излезе по кината, е изработен с задачата да провокира безпорядък. Те основават принуждение и се пробват да упрекват другите. Те са същинските расисти и са доста нездравословни за нашата страна! “, написа Тръмп в Туитър.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР