Премиерата на Elden Ring наближава, а с това и огромното

...
Премиерата на Elden Ring наближава, а с това и огромното
Коментари Харесай

Фентъзи автор завидя на Дж. Р. Мартин заради участието му в Elden Ring

Премиерата на Elden Ring наближава, а с това и голямото очакване на феновете на работата на FromSoftware. Междувременно обаче тази седмица се появи забавна вест, обвързвана непряко с играта.

Както знаете, още първоначално, Elden Ring беше рекламирана мощно с обстоятелството, че по историята в играта е работил не какъв да е създателят на „Песен за огън и лед“ Дж. Р. Р. Мартин. После се оказа, че тук е в действителност много лимитирано, само че това няма чак такова значение. И до момента в който за мнозина, които чакат излизането на Elden Ring, има и недоволни от този факт. Като да вземем за пример създателят на „Мъглороден“ Брандън Сандерсън, който възнегодува от избора на Мартин. Наскоро воин от известната поредност на Сандерсън се появи във Fortnite, което се яви и мотив той да взе участие в подкаста Intentionally Blank. В него Сандерсън показва недоумението си от избора на FromSoftware във връзка с Мартин, наблягайки това, че неговият сътрудник не е геймър и това го прави несъответствуващ за основаването на света на една видеоигра.

„FromSoftware вземат решение да основат фентъзи игра и си сътрудничат с фентъзи публицист, нали? И избират някой, който прекарва всекидневието си, пишейки блог изявления за Националната футболна асоциация, вместо да изберат някой, който е играл техните игри още от King’s Field е нареждал неведнъж игрите им измежду своите 10 най-любими? Какво си мислите хора? Ако не го знаете, те са отишли при Джордж Р.Р. Мартин и са създали игра с него. Реакцията ми тук беше: „Ама Джордж не играе игри! Той си няма каквато и да е концепция!“, възмущава се Сандерсън. Мартин нееднократно е заявявал, че той не е огромен почитател на видеоигрите, до момента в който самият Сандерсън пък разгласи преди време, че работи точно по сюжет на видеоигра, която както привеждат Wccftech, може да бъде обявена тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР