Премиерата на Cyberpunk 2077 не е близо, но фактът, че

...
Премиерата на Cyberpunk 2077 не е близо, но фактът, че
Коментари Харесай

Главната история в Cyberpunk 2077 ще е по-кратка от тази в The Witcher 3

Премиерата на Cyberpunk 2077 не е близо, само че фактът, че CD Project RED станаха по-открити за играта е налице и това, което знаем за нея впечатлява. Тази седмица хората от студиото организираха дискусионна среща със свои фенове, на която разкриха доста нова информация. Срещата се е провела в гейминг бар в полската столица Варшава, а угодлив консуматор на обществената мрежа е обобщил съществени моменти от срещата и информацията, подадена от хората от CD Project.

Едно от най-важните неща, споделено от разработчиците по време на срещата е, че основната история в играта ще е малко по-кратка от тази в последния „ Вещер “, само че Cyberpunk 2077 е създаван по този начин, че всяко ново преиграване на играта да е забавно и ангажиращо. Но най-важното: основателите на играта са създали тъй че след края на историята, вие да можете да останете в света ѝ и да се забавлявате дълго по-късно. CD Project не издават по какъв начин.

По отношение на страничните куестове, от CD Project дават образец още веднъж с The Witcher 3, в която съпоставят линията на куестовете с права линия и няколко разклонения, произлизащи от нея, които в някои случаи се завръщат към главната сюжетна линия. В Cyberpunk 2077, тези разклонения водят до други разклонения, които на собствен ред постоянно са обвързани едни с други. „ Това значи (ако съм схванал вярно Павел), че страничните куестове, в които решаваме да се включим постоянно ще се развиват допълнително странични задачи и тези задачи ще оказват въздействие, както върху други куестове, по този начин и над главната сюжетна линия до доста по-голяма степен, в сравнение с това ставаше в The Witcher 3 “, написа потребителят на Reddit, който ни сервира информацията.

По отношение на жилищата: няма да могат да се закупуват. Що се отнася до жилището на V, то той ще наподобява друго – според от житейската линия, по която сме избрали да поемем, като той ще се трансформира с времето. Освен това, тук ще бъдат включени механики, които да ви оказват помощ да персонализирате жилището или както означават разработчиците: „ да изразите личността на вашия V ”.

По отношение на здравето: то ще може да се възвръща посредством храна и други артикули или посредством медикаментозни инхалатори. Някои от тези неща ще имат незабавен резултат, до момента в който за други ще е нужно време, с цел да подействат, както и ще има такива, които се задействат единствено при избрани условия. Ще получите достъп и до „ киберуер “, който ще обезпечава регенерация на здравето.

Динамичната климатична система няма да има непосредствено въздействие над геймплея, само че света ще реагира на нея. Така да вземем за пример, в случай че завали дъжд, хората, които си носят чадър ще го извадят, до момента в който тези, които нямат ще забързат ход в търсене на заслон.

Реалистичният денонощен цикъл, въпреки това, ще има директно въздействие над геймплея. Някои обекти ще са по-охранявани според от времето от деня, а през нощта, някои от гардовете може към този момент да са заспали, което да ви разреши да се промъкнете неусетно около тях. Някои подиуми също може да имат друго развиване съгласно това дали е нощ или ден.

По отношение на опцията да си имате кибер домакински любим от CD Project дават отговор уклончиво, което би трябвало да значи, че ще имате подобен, само че те не желаят да влизат в детайлности.

Що се отнася до прибавянето на моддинг, от студиото споделят само, че се работи по въпроса, само че към момента не могат да разкрият нещо публично.

Играта излиза през април идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР