Премиерата на биографичен филм за годините на формиране на бившия

...
Премиерата на биографичен филм за годините на формиране на бившия
Коментари Харесай

Биографичен филм за Тръмп е избран за най-голямата награда на филмовия фестивал в Кан

Премиерата на биографичен филм за годините на образуване на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще се състои на филмовия фестивал в Кан идващия месец. Режисиран от известния иранско-датски режисьор Али Абаси, " Стажантът " споделя по какъв начин младият Тръмп стартира работа в бизнеса с недвижими парцели в Ню Йорк през 70-те и 80-те години на предишния век и се среща със своя наставник Рой Кон.

Филмът е измежду 18-те заглавия, които се състезават за " Златна палма " - главната премия на фестивала.

" Стажантът " е гмуркане в недрата на американската империя. Той показва изкачването на младия Доналд Тръмп към властта посредством фаустовска договорка с авторитетния десен юрист и политически фиксър Рой Кон ", се споделя в формалното изложение на кино лентата.
Себастиан Стан - звездата от филмите за супергерои на Marvel и минисериала от 2022 година " Пам и Томи " - играе Тръмп, а носителят на " Еми " за " Наследство " Джереми Стронг - Рой Кон, почитан юрист.

" Неговият справочник има замайващ обсег - това е най-очарователната персона, в която в миналото съм се опитвал да се превъплътя ", споделя Стронг пред " Ню Йорк Таймс ". " Така че, макар че персонално аз мога да преценява доста за Рой Кон, това не е онази част от мен, която се занимава с креативна работа. "
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР