Премиерата на 25-ия филм за Джеймс Бонд Смъртта може да

...
Премиерата на 25-ия филм за Джеймс Бонд Смъртта може да
Коментари Харесай

Отложиха премиерата на 25-ия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“

Премиерата на 25-ия филм за Джеймс Бонд „ Смъртта може да изчака “ беше отсрочена. Очаква се филмът да излезе на огромен екран през ноември 2020 година.

Новината беше обявена от MGM Studios, Universal Studio и продуцентите на лентата Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи.

В „ Смъртта може да изчака “ проектите на Джеймс Бонд за заслужена отмора още веднъж са нарушени от следващата рискова задача, предоставена от ЦРУ. А този път може би и най рисковата.

Но чака ли някой агент 007 да избра спокойствието? Залогът е огромен, желанието за правдивост също. А това значи само, че филмът подсигурява разтърсващи страсти и доста адреналин.

Освен Даниел Крейг, който за пети път се превъплъщава в ролята на тайния сътрудник, присъединяване в " Смъртта може да изчака " вземат и редица други изключителни артисти.

Рами Малек, който надвиши упованията на фенове и критици с ролята си в „ Бохемска рапсодия “, провокира същинска сензация с новината, че в „ Смъртта може да изчака “ той влиза в кожата на злодея.

Мистериозният му облик, който представлява изключителна опасност и провокация за Бонд, слага нови вероятности и дава поръчка за една сполучлива симбиоза сред едни от най-впечатляващите холивудски артисти.

Сред звездите във кино лентата са Лашана Линч, която ще бъде извънредно спорен воин във кино лентата и съумя да притегли много внимание със спекулациите дали ще бъде следващият агент 007.

В лентата вземат участие и невероятната Леа Сиду, която запомнихме още със „ Спектър “ и сигурно, искахме да забележим отново, Наоми Харис като един от най-вдъхновяващите облици, Ралф Файнс също се завръща като М, „ поемайки щафетата “ от Джуди Денч.

В „ Смъртта може да изчака “ ще забележим още Бен Уишоу, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР