Премиерът Зоран Заев и неговите 80 отчаяни не получиха мандат

...
Премиерът Зоран Заев и неговите 80 отчаяни не получиха мандат
Коментари Харесай

ВМРО-ДПМНЕ: Поведението на Заев ще създава още по-голям гняв у македонския народ

" Премиерът Зоран Заев и неговите 80 обезверени не получиха мандат на изборите да трансформират Конституцията, да заличават името Република Македония и да трансформират идентичността ", се споделя в ново изказване от опозиционната ВМРО-ДПМНЕ, предава скопската електронна медия A1 On, представена от организация " Фокус ".
„ Зоран Заев и неговите 80 обезверени не получиха поддръжка на референдума да изтриват историята, традицията и културата на Република Македония. СДСМ и Зоран Заев погазиха демокрацията и правораздаването в Република Македония. Поради неналичието на храброст да се изправи очи с очи против волята на жителите, която беше ясно изразено на референдума, Заев посегна към обезчестяване на институциите, страната и волята на личния си народ. С такова нападателно приемане на закони, противоречащи на решението на народа, и насилственото събиране на гласове в законодателния орган под закани за политическо гонене, СДСМ Зоран Заев изгубиха легитимността да приказват за демократични и европейски полезности ", написа още в изказването на опозицията.
В текста се добавя, че това, което ѝ се е случило на Македония, е позор и казус, който няма допирни точки с демокрацията, и че подобен образец не може да бъде даден в нито една страна от западния либерален свят.
„ Обществеността най-сетне видя на фона на политическото гонене посредством профилираната прокуратура и обвиняванията за събитията от 27 април. Монтираните обвинявания против депутати по-късно бяха употребявани за изнудване за приемане на квалифицирано болшинство за смяна на конституционното име на Република Македония и използване на съглашението от Преспа. СДСМ с принуждение и недемократични способи изиска и получи поддръжка от същите депутати, които определяха като най-голямото зло и им. Нарушаването на демокрацията в Македония от държавното управление единствено ще поляризира обществото. Недемократичното държание на Заев ще основава по-голям яд у македонския народ, който ясно съобщи, че е срещу смяна на името на страната, против смяна на идентичността и против смяна на историята, традицията и културата “, настояват от ВМРО-ДПМНЕ.
Според тях с този акт СДСМ и Зоран Заев поставят завършек на кариерата си. „ Много скоро те ще би трябвало да се изправят пред жителите, а това национално и недемократично държавно управление ще отиде в историята. Македония и македонския народ доста пъти са били заплашвани с инциденти, само че постоянно са излизали като спечелили, точно тъй като хората в никакъв случай не са отказвали от своята страна. Демокрацията и честността на Македония ще се върнат, когато това ненационално държавно управление и злото, което се случва в нашата страна, си отидат. Македония победи и ще победи още веднъж ", безапелационна е опозицията в Скопие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР