Премиерът в оставка свика извънреден брифинг в централата на партията.

...
Премиерът в оставка свика извънреден брифинг в централата на партията.
Коментари Харесай

Борисов: Кандидатът за президент на ГЕРБ ще бъде умен и красив

 Премиерът в оставка свика ексклузивен брифинг в централата на партията. Той разяснява процесите в бурната политическа конюнктура в България. Засегна и тематиката за престоящите президентски избори.

" Умен, хубав, с опит, признат на Запад, с положителни връзки на изток. Такъв ще бъде. Коренно друг от настоящия разединител на нацията. Няма да съм аз. Това е несъмнено. "

Борисов благодари на гласоподавателите, че ГЕРБ още веднъж е първа политическа мощ.

" Тези коментатори, които изясняват, че ни били отвели, и тези, които се назовават " Отровно трио ", споделят, че ГЕРБ била токсична. Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Да, България " не са ли токсични, откакто никой  не желае да работи с тях. Хайде, малко да си мерим думите и да зачитаме това, което ни е подредил българският народ при едни почтени избори. Само да напомня, че в ЦИК ние единствено подкрепихме ръководителя и на тези избори в Комисията ГЕРБ беше малцинство.Там бяха представители на Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, " Демократична България ". Тогава доста добре им пристигна, когато не бяха парламентарно показана партия, да имат членове на ЦИК ", счита министър председателят в оставка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР