Премиерът в оставка Николай Денков ще вземе папката с втория

...
Премиерът в оставка Николай Денков ще вземе папката с втория
Коментари Харесай

Петков: Ще върнем празна папката с втория мандат. ГЕРБ показаха, че не могат да си държат на думата

Премиерът в оставка Николай Денков ще вземе досието с втория изследователски мандат, която президентът Румен Радев ще връчи през днешния ден на " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ). Коалицията обаче ще върне досието празна. Това разгласи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред bTV.

" Вчера в Народното събрание някакви хора споделяха, че ние се молим. Изобщо не се молим. Единственото, което се опитахме да създадем, е да покажем какво значи да си спазваш думата и да правиш нещо с възприятие за дълг. Получихме следващата дивотия 7 страници от ГЕРБ и те демонстрираха, че не могат да си държат на думата, само че ние не го чакахме. Сега отиваме с чиста съвест да получим втория мандат ", сподели Петков.

Според него, в случай че ръководството беше траяло още 9 месеца България е щяла да се приближи до тяхната визия, която включва Шенген, еврозоната и без Борислав Сарафов за основен прокурор: " [ГЕРБ] споделиха тази фантазия е неуместна. Докато сме ние, ние боязън от такава фантазия и отиваме на избори ".

Петков прикани още ГЕРБ и Движение за права и свободи да бъдат почтени пред жителите и им предложи да се явят дружно на изборите, защото така и така " те са едно ".

" Може би над 100 пъти съм ходил да приказвам при Борисов. Само веднъж той не е канил Делян Пеевски вътре. Всички сме си говорили, само че по какъв начин се взимаха решения. [ГЕРБ и ДПС] си взимаха решенията дружно ", добави той.

Очаквайте детайлности!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР