Премиерът в оставка Николай Денков се включи в среща на

...
Премиерът в оставка Николай Денков се включи в среща на
Коментари Харесай

Денков обсъди европейския дневен ред с Макрон, Шарл Мишел и премиери на среща на групата Обнови Европа

Премиерът в оставка Николай Денков се включи в среща на групата на либералите „ Обнови Европа “ (Renew Europe) в Европейския парламент, оповестиха от пресцентъра на „ Продължаваме Промяната “. Той беше поканен като наблюдаващ от страна на Политическа партия на формалните събития на „ Обнови Европа “ на 21 и 22 март в Брюксел.

С френския президент Еманюел Макрон, с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел, както и с сътрудниците си министър-председатели на Нидерландия, Белгия и Естония - Марк Рюте, Александер Де Кро и Кая Калас, Николай Денков разиска европейския дневен ред, провокациите пред обновяването на Европа, ускоряването на икономическите процеси, увеличението на грижата за хората и потребността от прагматизъм в решенията.

Николай Денков е в Брюксел, където взе участие в двудневното съвещание на Европейския съвет. На него се разискват сигурността, защитата, помощта за Украйна, миграцията, земеделието и разширението на Европейския съюз. В Брюксел Денков взе участие и в първата по рода си Среща на върха за нуклеарната сила.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР