Премиерът в оставка Бойко Борисов за първи път коментира от

...
Премиерът в оставка Бойко Борисов за първи път коментира от
Коментари Харесай

Борисов за уволнения преподавател в УНСС: Не искам да ме забъркват

Премиерът в оставка Бойко Борисов за първи път разяснява от УНСС доцент доктор Мартин Осиковски . Миналата сряда той беше освободен от служба, като причина за това бе посочено " уронване на престижа на образователното заведение ".
Припомняме, че Осиковски на 2 април разгласи, че напуща управителните постове, които заема в университета, поради политическа пропаганда във висшето образователно заведение. Същия ден в УНСС дойдоха трима кандидат-депутати от ГЕРБ - министър председателят Бойко Борисов, съпровождан от финансовия министър Кирил Ананиев и зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков . Те участваха на тържественото разкриване на новия корпус на образователното заведение. 
Днес Борисов се обърна към просветителния министър Красимир Вълчев и прикани името му да не бъде свързвано с този скандал. Според него се касае за вътрешни проблеми в университета, които би трябвало да бъдат решени сред хората, които са забъркани в тях.  
 Ицо Хазарта: Уволнението на доцент Осиковски от УНСС е срам за целия университет Ицо Хазарта: Уволнението на доцент Осиковски от УНСС е срам за целия университет
" Отвратителният случай с несправедливото уволняване на доцент Осиковски от УНСС е прекрасен образец за това до каква степен може да стигне някой в мечтан...
" С цялото ми почитание – нито познават доцентите, нито познавам професорите, нито желая да сме забърквани, по какъвто и да е метод ", безапелационен беше министър председателят в оставка.
Според водача на ГЕРБ доста от другите партии са правели пропаганда във висши образователни заведения.
" Ние не сме правили. Ние единствено им строяхме салони, зали, аули, оборудвахме ги. По никакъв метод не сме правили акция там ", акцентира той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР